top of page

Драйв інклюзії 2.0

Проєкт "Драйв інклюзії 2.0" – це важливий етап у створенні доступного та комфортного середовища для всіх, хто потребує підтримки. У межах проєкту було розпочато ремонтні роботи у реабілітаційному центрі – сімейному шелтері, який стане безпечним та затишним місцем для людей з інвалідністю та осіб, що перебувають у складних життєвих обставинах. Головна мета проєкту полягає в забезпеченні рівного доступу до реабілітаційних послуг, наданні психологічної підтримки та сприянні адаптації в нових умовах.

 

Під час ремонтних робіт враховуються всі інклюзивні стандарти: встановлення спеціалізованого обладнання, облаштування зручних під'їздів та просторих приміщень для людей з обмеженими можливостями, а також створення комфортних умов перебування для всіх мешканців шелтеру.

 

Проєкт не лише спрямований на фізичну трансформацію простору, але й на створення спільноти, де кожен почуватиметься прийнятим і підтриманим.

 

Проєкт "Драйв інклюзії 2.0" реалізується в межах ініціативи EMPOWER, яка фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) у співпраці з Європейським Союзом та реалізується GIZ Ukraine.

bottom of page